Ambachtelijke stokerij Puur Smaack.nl

Naast de kookstudio ben ik in oktober 2021 samen met mijn vriend Jack een ambachtelijke stokerij gestart waar we mooie likeuren maken en verkopen .

We maken daar niet alleen voortreffelijke Limoncello en andere citruslikeuren, maar werken ook aan de ontwikkeling van nieuwe bijzondere producten.

Puur Smaack is gevestigd op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Het is een samenwerkingsinitiatief van twee vrienden met dezelfde passie voor koken op niveau, aandacht voor details en die houden van lekker eten en drinken. Genieten van de voorbereidingen, het maakproces, het eindresultaat en de samenwerking zijn allemaal even belangrijk en worden met de grootst mogelijk zorg uitgevoerd.Zwitsal Apeldoorn

Op een steenworp afstand van de binnenstad van Apeldoorn ligt deze bijzondere industriële locatie: Zwitsal Apeldoorn. Een combinatie van historie, vernieuwend denken en gezelligheid. Het is de plek waar ondernemers groeien en samen werken aan morgen. Voor jong en oud, voor ondernemers en persoonlijke ontdekkers. Onze stokerij / slijterij is gevestigd in dit industriële gebouw (37), achter de groene deuren. Ingang Zuid, doorrijden naar achteren (richting kanaal) en bij het Tiny House links.

Kom gerust eens langs om te kijken en te proeven.

Wij zijn open op donderdag en vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.