Een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Dat is koken voor mij. Ik ben elf jaar lang lid geweest van de kookclub Cuisine Culinaire Apeldoorn. Toen ik vijftig werd, kreeg ik een pizzacursus cadeau. Dat was de aanzet tot het kopen van een houthoven die sindsdien bijna iedere zaterdag brandt. Kinderen en aanhang komen thuis om gezellig pizza’s te maken en te eten. Dat is waar het koken bij mij dan ook om gaat: samen bezig zijn, gezellig pizza’s maken, al dan niet met een goed gesprek. Het bleef niet bij pizza: naast een verdieping in de Italiaanse keuken met pasta heb ik meerdere cursussen gevolgd, waaronder sushi, chocolade, worst maken en zelfs een cursus messen slijpen. Na een QuestTrek in Nepal voor en met de MyQuest Foundation besloot ik dat het tijd werd om meer ruimte te maken voor mijn passie. Ik nam een dag onbetaald verlof op om de opleiding kok niveau 2 te volgen. Daarnaast ben ik gestart met KwestievanKoken en kan ik niet wachten je te verwelkomen in mijn kookstudio! www.myquest.foundation