Reviews

Reviews s.v.p. mailen naar info@kwestievankoken.nl. Hartelijk dank voor de moeite.

juni 2021 Gerard, Petra, Jorgen en Linda


pizza workshop
Wij hebben met z’n vieren de workshop pizza bakken bij André gevolgd en het was een super leuke ervaring. Een mooie setting en een ontspannen sfeer. André deelt met passie en enthousiasme alle ins en outs over het maken van een goed deeg en smaakvolle pizza saus. De gouden regel “less is more” was een eyeopener. Wij weten hoe we voortaan een overheerlijke pizza moeten maken. Zoek je een gezellig en leerzaam uitje, aarzel niet en boek een workshop bij Kwestie van Koken!
Hartelijke groet, Gerard, Petra, Jorgen en Linda
IJsselmuiden

juli 2020 fam. van Asselt


5-gangen diner
28 juni heb ik samen met mijn gezin een fantastische workshop koken gehad bij Kwestie van koken.
Nadat we heel hartelijk werden ontvangen door de gastheer André met een speciaal gemixt drankje, kregen we de uitleg over de middag. Verschillende bijzondere gerechten mochten wij bereiden in tweetallen. Veel nieuwe en bijzondere smaakvolle gerechten klaargemaakt. Onder perfecte aansturing van André, subtiel gaf hij hier en daar een tips en ruimde alles rondom ons op, waardoor het een ontspannen middag werd. Alles met een hapje en drankje. Na een uurtje napraten en borrelen aan het zwembad, mochten we aan tafel. Wederom was alles tot in de puntjes goed geregeld, bij elke gang een heerlijke bijpassende wijn geadviseerd door Fred van Asselt van het Okshoofd, mijn zwager😉
Bij het afscheid kregen we nog alle recepten in een mapje mee. Top dag gehad en een aanrader voor een ieder die van koken en lekker eten houdt.
Bedankt André!
Mede namens mijn man en kinderen, Janny van Asselt

november 2019 Jessica


‘Bij André blijf je terug komen…’  Na diverse geslaagde teamuitjes bij André, zijn we inmiddels ook met kleinere gezelschappen bij André aangeschoven. Met vrienden en familie hebben we ons al diverse keren laten verrassen door de kookkunsten van André. André kookt niet alleen heerlijk, hij zorgt er ook voor dat het een gezellige en ontspannen avond wordt en hij legt altijd met liefde uit wat hij heeft bereid. Voor koken op locatie draait hij ook zijn hand niet om! Nu zijn kookstudio klaar is, is het hoog tijd dat we binnenkort een leuke workshop gaan reserveren!

oktober 2019 Mark, Marleen en Karlijn Ratelband


21 Diner
Op 12 oktober 2019 heeft André het 21-diner van onze dochter Karlijn verzorgd. Een 6-gangen diner bij ons thuis in een gewone keuken voor in totaal 38 gasten. Niet bepaald een geringe opgave, maar dankzij de prettige contacten vooraf en de fantastische voorbereidingen en uitvoering door André werd het precies het diner zoals Karlijn dat graag wilde en meer. Heerlijke gerechten, prachtig opgemaakt en het opdienen werd naadloos afgestemd op alle speeches en sketches tussendoor. Dankzij André konden wij volledig genieten van deze byzondere avond en alles met een gerust hart aan hem overlaten. Grote klasse André en een absolute aanrader! Wij kijken er met enorm veel plezier en waardering op terug.

juli 2019 Jan Woutersen


Leuke pizzaworkshop
Mijn zoon kreeg voor Vaderdag een kleine pizzaoven en hij wilde een workshop pizza maken volgen.
Ik zei, ik weet wel iemand die dat doet. André, ik heb samen met hem gekookt bij Cuisine Culinaire Apeldoorn.
We hebben dus de workshop gedaan. Heel leerzaam en ook gezellig.
En een week later werd er een grote pizzahoutoven gekocht en die wordt zeer regelmatig gebruikt.
André nog bedankt voor de leerzame en leuke workshop.