Reviews

Reviews s.v.p. mailen naar info@kwestievankoken.nl. Hartelijk dank voor de moeite.

april 2022 Ingrid de Kam


tapas workshop
Wij hebben een heel gezellige en lekkere middag gehad en onder de kundige en gastvrije leiding van André heerlijke tapas leren maken!
Zeker voor herhaling vatbaar! Dan gaan we voor de pizza!
Namens Cosy, Ingrid
 

april 2022 Sjon Meurs


tapas workshop
We hebben het erg leuk en gezellig gehad met André en zijn kwestie van koken. Eindelijk konden we na Corona veilig gebruik maken van de fijne keuken van André. Spaanse tapas waren erg leuk om te maken en smaakten ook heerlijk. André voelt heel fijn aan wanneer hij even bij moet sturen. Top middag gehad, bedankt namens Yvon&Sjon en Margaret&Richard. Een echte aanrader.

januari 2022 Odette


tapas workshop
Een zeer gezellige tapasworkshop gehad, alles was super geregeld! We werden hartelijk ontvangen met een drankje en een hapje. Na even kletsen en een uitleg, gingen we aan de slag. De begeleiding van André was top en hij zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep. Zeker voor herhaling vatbaar!

november 2021 Margo


tapas workshop
Een hele leuke tapas workshop gedaan! Leuke recepten en goede begeleiding door André. Mooie ruimte en leuk ontvangst met houtkachel.
Margo

oktober 2021 Annelies


tapas workshop
Op een prachtige locatie hebben wij met 9 vrouwen een hele gezellige, ontspannen middag gehad. Goed verzorgd en begeleid door André, waardoor er heerlijke gerechten op tafel kwamen. En heel fijn, hij ruimde tussendoor steeds de vuile boel op, zodat het overzichtelijk bleef. Zoekt u iets leuks om met elkaar te doen, kan ik KwestievanKoken van harte aanbevelen.
Annelies🌸

juli 2021Johan Kuijsters


tapas workshop
Hele gezellige en leerzame kookworkshop gehad met familie (6 personen). Toplocatie en eigenaar André zorgt voor een prima sfeer en begeleiding. Heerlijke tapasgerechten gemaakt en genuttigd. Echt een aanrader!!

juli 2021 Corine Uding


tapas workshop
Super gezellige middag gehad met lekkere tapas die we zelf gemaakt hadden met advies van André, wat een mooie plek 😍 buiten met het zwembad en binnen een groot werkblad waar we met gemak met z'n achten konden werken

juli 2021 Edith Hoogenberg


tapas workshop
Wat hebben we een leuke middag / avond gehad! Prima ontvangst, goede uitleg, en gezellige setting. Met een groep van 8 pers. hadden we genoeg ruimte en de keuken is van alles voorzien. André heeft ons goed begeleid.

juli 2021 Jaap Jager


tapas workshop
Wat een geweldige middag hebben wij gehad bij "Kwestie van Koken" . in een lekkere ongedwongen sfeer gingen wij aan de gang met de tapas. André (ik mag inmiddels André zeggen) begeleidde ons hierin en zorgde tegelijk dat de afwas gebeurde zodat je altijd schoon keukengerei binnen handbereik hebt. Leuke recepten gekregen en leuke tips voor thuis. Dit bezoek blijft zeker niet bij 1 keer. We komen snel terug.

juli 2021 Marije Klein


tapas workshop
Wij hebben genoten van de kookworkshop. We vierden met acht vrienden een 50-ste verjaardag en hebben een geweldige middag en avond gehad. het was gezellig, relaxed en leerzaam. Andre is een fijne begeleider, die duidelijk weet waar hij het over heeft. Zijn plekje is FANTASTISCH.

juli 2021 Ferry Tip


tapas workshop
Wat een geweldige en vriendelijk ontvangst! De service is geweldig. Heel duidelijke uitleg met erg veel geduld. Alle drank is fantastisch geregeld. De omgeving is schitterend en geweldig intiem, wat alles nog persoonlijker maakt!
Al met al.. meer dan herhaling waard!

juli 2021 Marlous


pizza workshop
Op 16 juli hebben we met de collega's een teamuitje gehad bij André en tijdens de workshop onze innerlijke pizzabakkers naar boven gehaald. De kookstudio is echt prachtig en we werden zeer hartelijk ontvangen door André met een hapje en een drankje. Tijdens de workshop hebben we alles over het pizzabakken geleerd; van welke bloemsoort je het beste kan gebruiken tot aan hoe je de pizza moet draaien in de oven. We hebben zelf de bolletjes deeg mogen draaien en later, 1 voor 1, onze eigen pizza mogen maken met beleg naar keuze. Er waren veel verschillende toppings; een combi van vlees, vis, groente en natuurlijk kaas. Wat ook erg leuk was is dat we de zelfgemaakte pizza's konden delen met elkaar! En dit alles met een heerlijk wijntje en een boel gezelligheid. Ook niet onbelangrijk; de pizza's waren heerlijk. André heeft alles op een super leuke en informele manier verteld en je merkt echt zijn passie voor het koken. De kleinschaligheid maakt het heel persoonlijk en daarmee een ontzettend leuk team uitje. Ik zou het anderen zeker aanbevelen om dit te doen. Als je een leuk, origineel en gezellig teamuitje wil dan is de workshop pizzabakken een echte aanrader.

juni 2021 Gerard, Petra, Jorgen en Linda


pizza workshop
Wij hebben met z’n vieren de workshop pizza bakken bij André gevolgd en het was een super leuke ervaring. Een mooie setting en een ontspannen sfeer. André deelt met passie en enthousiasme alle ins en outs over het maken van een goed deeg en smaakvolle pizza saus. De gouden regel “less is more” was een eyeopener. Wij weten hoe we voortaan een overheerlijke pizza moeten maken. Zoek je een gezellig en leerzaam uitje, aarzel niet en boek een workshop bij Kwestie van Koken!
Hartelijke groet, Gerard, Petra, Jorgen en Linda
IJsselmuiden

juli 2020 fam. van Asselt


5-gangen diner
28 juni heb ik samen met mijn gezin een fantastische workshop koken gehad bij Kwestie van koken.
Nadat we heel hartelijk werden ontvangen door de gastheer André met een speciaal gemixt drankje, kregen we de uitleg over de middag. Verschillende bijzondere gerechten mochten wij bereiden in tweetallen. Veel nieuwe en bijzondere smaakvolle gerechten klaargemaakt. Onder perfecte aansturing van André, subtiel gaf hij hier en daar een tips en ruimde alles rondom ons op, waardoor het een ontspannen middag werd. Alles met een hapje en drankje. Na een uurtje napraten en borrelen aan het zwembad, mochten we aan tafel. Wederom was alles tot in de puntjes goed geregeld, bij elke gang een heerlijke bijpassende wijn geadviseerd door Fred van Asselt van het Okshoofd, mijn zwager😉
Bij het afscheid kregen we nog alle recepten in een mapje mee. Top dag gehad en een aanrader voor een ieder die van koken en lekker eten houdt.
Bedankt André!
Mede namens mijn man en kinderen, Janny van Asselt

november 2019 Jessica


‘Bij André blijf je terug komen…’ 
Na diverse geslaagde teamuitjes bij André, zijn we inmiddels ook met kleinere gezelschappen bij André aangeschoven. Met vrienden en familie hebben we ons al diverse keren laten verrassen door de kookkunsten van André. André kookt niet alleen heerlijk, hij zorgt er ook voor dat het een gezellige en ontspannen avond wordt en hij legt altijd met liefde uit wat hij heeft bereid. Voor koken op locatie draait hij ook zijn hand niet om! Nu zijn kookstudio klaar is, is het hoog tijd dat we binnenkort een leuke workshop gaan reserveren!

oktober 2019 Mark, Marleen en Karlijn Ratelband


21 Diner
Op 12 oktober 2019 heeft André het 21-diner van onze dochter Karlijn verzorgd. Een 6-gangen diner bij ons thuis in een gewone keuken voor in totaal 38 gasten. Niet bepaald een geringe opgave, maar dankzij de prettige contacten vooraf en de fantastische voorbereidingen en uitvoering door André werd het precies het diner zoals Karlijn dat graag wilde en meer. Heerlijke gerechten, prachtig opgemaakt en het opdienen werd naadloos afgestemd op alle speeches en sketches tussendoor. Dankzij André konden wij volledig genieten van deze byzondere avond en alles met een gerust hart aan hem overlaten. Grote klasse André en een absolute aanrader! Wij kijken er met enorm veel plezier en waardering op terug.

juli 2019 Jan Woutersen


Leuke pizzaworkshop
Mijn zoon kreeg voor Vaderdag een kleine pizzaoven en hij wilde een workshop pizza maken volgen.
Ik zei, ik weet wel iemand die dat doet. André, ik heb samen met hem gekookt bij Cuisine Culinaire Apeldoorn.
We hebben dus de workshop gedaan. Heel leerzaam en ook gezellig.
En een week later werd er een grote pizzahoutoven gekocht en die wordt zeer regelmatig gebruikt.
André nog bedankt voor de leerzame en leuke workshop.