De kookstudio

De kookstudio van Kwestie van Koken is in 2019 gebouwd en inmiddels al weer twee keer aangepast.

Al mijn kook- en keukenervaring heb ik geprobeerd toe te passen, zodat het een handige maar vooral prettige ruimte is om in te koken en te eten.

Er is een mooi werkeiland met 8 werkplekken. Deze werkplekken zijn allemaal uitgerust met voldoende kookgerei. Het kookgedeelte is uiteraard voorzien van alle benodigde apparatuur en materiaal om goed te kunnen werken. Het werkblad aan de zijkant voorziet nog eens in 2 werkplekken.

Er zijn twee kookplaten (inductie en gas), twee ovens, voldoende koel- en vriesruimte, een professionele vaatwasser, een deegmenger enzovoorts.

Achter de kookstudio bevindt zich een gezellige eetkamer. Hier kun je genieten van een kopje koffie of thee, maar natuurlijk ook van de zelfgemaakte pizza,  tapas, sushi of het 3 / 4 gangen diner.

Als het mooi weer is, gaan de deuren open en wordt er heerlijk gegeten in de tuin.

Tijdens de lockdown hebben we niet stilgezeten. Zo is er een nieuwe grote hout gestookte pizzaoven bijgekomen waar je heerlijk overdekt je pizza’s kunt bakken.

Ook zijn we (zomer 2022) gestart met een eigen kruiden- en moestuin die we waar mogelijk ook betrekken bij de workshops.