Pizza

Mijn specialiteit voor een gezellige en leerzame workshop.

Je leert om een perfecte bodem te maken, van alles over de tomatensaus en tips voor de mise-en-place. Ga jij voor een simpele funghi of voor een pizza met garnalen of blauwe kaas?

Je leert de do’s en don’ts over de kaas, de saus, de toppings, de ovens en over het bakken van pizza’s.

Een ding is zeker: Dr. Oetker of Domino’s is verleden tijd!

Lees meer

Sushi

Tijdens deze workshop ga je zelf allerlei sushi maken en opeten. Wat je niet op kunt of wilt eten neem je lekker mee naar huis.

Ze komen allemaal aan bod:
  • Hosomaki
  • Futomaki
  • Uramaki
  • Nigiri
  • Gunkan-nigiri
  • Temaki
  • Sashimi


En natuurlijk de sushi-etiquette

Lees meer

Tapas

Tijdens deze workshop ga je zelf allerlei tapas maken en opeten. Wat je niet op kunt of wilt eten neem je lekker mee naar huis.

Dit is slechts een kleine greep uit de lijst gerechten waar je uit kunt kiezen:

  • Gambas al ajillo
  • Champinones al ajillo
  • Nachos met pittige surimisalade
  • Mini-spinazietaartjes met bladerdeeg
  • Spaanse kip met honing en sinaasappel
  • Bavarois met Limoncello
  • Eigengemaakt breekbrood met groene pesto en pijnboompitten
  • Omelet rolletjes met zalm en dille
  • Spiesjes met ham en meloen
  • Dadels met spek en ricotta


Lees meer

Bonbons

Misschien wel de lekkerste workshop die er is…

Onder het genot van een kopje koffie of thee leg ik eerst een beetje theorie uit over het verwerken van chocolade, die later nodig is om zelf bonbons te kunnen maken. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met chocolade. We gaan diverse vormbonbons maken die je zelf naar keuze kunt vullen.

Kortom, een workshop om je vingers bij af te likken!

Lees meer

3 of 4 gangen diner



In deze workshop maken ga je een 3 of 4 gangen diner maken met gerechten die thuis niet zo snel op het menu staan. Ook is er extra aandacht voor de bordopmaak.

Lees meer