Mijn specialiteit voor een gezellige en leerzame workshop

Je leert om het perfecte deeg te maken, een goede tomatensaus from scratch te bereiden en om de mise-en-place in orde te maken. Ga jij voor een simpele funghi of voor een pizza met garnalen of blauwe kaas? Je leert de do’s en don’ts over de kaas, de saus, de toppings, de ovens en over het bakken van pizza’s.

Tijdens de pizzaworkshop komen alle facetten van de pizza aan bod.

We beginnen bij de bodem, je gaat zelf deeg maken en we behandelen natuurlijk ook de theorie achter het deeg.

Vervolgens leer je hoe je van een bol deeg een goede bodem kunt maken.

Daarna is de saus aan de beurt en natuurlijk verschillende soorten kaas en toppings.

Je gaat je eigen pizza maken, scheppen en afbakken in de houtoven.

Als je eerste pizza klaar is, is het tijd om te proeven onder het genot van een drankje. Daarna bak je er zeker nog een om mee te nemen naar huis.

Al met al ben je zo’n 2 ½ tot 3 uur bezig .

Kosten per persoon  € 35,= incl. koffie, thee en fris.

Algemene info

Deze workshop is zowel individueel te boeken als voor groepen (max. 8 pers.)

Voor individuele inschrijvingen zie de workshopkalender.

Voor groepen neem contact op om een datum en tijd af te stemmen.

Workshopskalender Contact