Pasta

Pasta, wie houdt er nou niet van?
Ravioli, spaghetti, tagliatelle. Ken jij alle Italiaanse pastasoorten?

Tijdens de pastaworkshop komen alle facetten van de pasta aan bod.

We beginnen bij de theorie achter het deeg, het graan, de bloem en het meel.

Vervolgens ga je zelf pastadeeg maken. Als deze ligt te rusten in de koelkast gaan we verder met gnocchi di patate.

Als het deeg gereed is gaan we het door de pastamachine draaien om vervolgens diverse soorten pasta te maken zoals tagliatelle, farfalle, garganelli, tortellini en gaan we ravioli vullen.

Natuurlijk gaan we ook proeven maar het meeste mag je mee naar huis nemen, net als de recepten. Zo kun je thuis nog lekker nagenieten van deze workshop.

Al met al ben je zo’n 2 ½ tot 3 uur bezig .

Kosten per persoon  € 32,50 incl. koffie, thee en fris.

Algemene info:

Deze workshop is zowel individueel te boeken als voor groepen (max. 8 pers.)

Voor individuele inschrijvingen zie de workshopkalender.

Voor groepen neem contact op om een datum en tijd af te stemmen.

Workshopskalender Contact